Goedkoopste van Nederland

Bo-rent is de goedkoopste van Nederland op het gebied van autoverhuur. U kunt bij ons een Toyota Aygo huren voor € 17,55 voor een hele dag inclusief BTW. Dit vindt u bij geen enkele andere aanbieder van verhuurauto’s binnen Nederland.

Totyota Aygo nu nog goedkoper

Ook voor het huren van een bestelbus of verhuiswagen rekenen we de laagste tarieven binnen Nederland. Een VW Caddy (3m3) huurt u al vanaf € 24,20 inclusief BTW. Een vergelijkbare bestelbus kost bij de andere aanbieders bijna het dubbele.

Goedkoper dan andere aanbieders

Wanneer u bij een van de andere aanbieders van autoverhuur in Nederland gaat kijken zoals Sixt, Europcar en Hertz, ziet u in eerste instantie ook vaak lage prijzen. Wanneer u echter door gaat met het invullen van uw bestelling, komen daar vaak ineens veel extra kosten bij. Daar houdt Bo-rent niet van!

Transparantie

Wij houden wel van transparantie en duidelijkheid. De prijs die we tonen is, afgezien van de extra opties die u vrijblijvend kunt afnemen, in alle situaties hetzelfde. Enige waar u nog rekening mee moet houden is de borg, maar dat is bij andere aanbieders uiteraard niet anders. Na het inleveren van uw huurauto en een inspectie van een medewerker, krijgt u de betaalde borg gelijk weer terug.

Bij elke keuze die u maakt, ziet u direct wat de kosten zullen zijn en welk bedrag u inclusief de borg af moet rekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.


Direct een auto of bus reserveren
bo-rent bestelbus icoon

Bestelbus

bo-rent bestelbus icoon

Personenautotoyota aygo reclame
€ 14,50 per dag excl. BTW

Toyota Aygo (reclame)

toyota yaris
€ 25,00 per dag excl. BTW

Toyota Yaris

new_vw_caddy_2000
€ 20,00 per dag excl. BTW

VW Caddy (3 m3)

toyota hiace
€ 35,00 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

mb sprinter00
€ 50,00 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)