Huur een auto bij Bo-rent in Tilburg | Slechts €17,55 per dag

Wilt u goedkoop een auto of busje huren in de regio Tilburg? Bij één van de vestigingen van bo-rent in Tilburg hebben we altijd een passende huurauto of bestelbus voor u klaar staan.

Kijk via Zoek op postcode of de vestiging Aphroditestraat 8 Tilburg of Ringbaan Oost 146 Tilburg het handigst voor u is.

U kunt, wanneer u onderweg bent, ook via telefoon heel eenvoudig en snel tot 1 uur voor tijd een reservering maken om een auto of bus te huren. De bo-rent vestigingen in Tilburg zijn al jaren gespecialiseerd in auto en bus verhuur.


Borent Tilburg
Aphroditestraat 8
5047 TW Tilburg
Tel. 013-5784260
Fax. 013-5784265
Email bo420@bo-rent.nl

open-420

Ringbaan Oost 146
5013 CE Tilburg
Tel. 013-5355281
Fax. 013-5358606
Email bo432@bo-rent.nl

open-432

Auto huren Tilburg

Bij Bo-Rent kunt u heel goedkoop een passende auto huren in Tilburg. Daarbij kunt u rekenen op de beste kwaliteit in technisch en uiterlijk opzicht. Al onze auto's zijn van recente datum, worden perfect onderhouden en zien er als nieuw uit zodat u altijd vertrekt in veilig representatief tijdelijk vervoer.

Bij Bo-Rent een perfecte en zeer goedkope auto huren in Tilburg!

Bij Bo-Rent kunt u zeer voordelig een betrouwbare en comfortabele auto huren in Tilburg. Kijkt u maar eens op onze overzichtelijke website waar u onze heldere voorwaarden kunt lezen en ons fraaie wagenpark kunt bewonderen. Het is zelfs mogelijk om alvast de auto van uw voorkeur online te bespreken voor een door u te kiezen huurperiode. Om een auto te huren in Tilburg kunt u natuurlijk ook rechtstreeks terecht bij onze goed toegeruste locaties aan de Aphroditestraat 8, Tel: 013-5784260 en op de Ringbaan Oost 146, tel: 013-5355281. Op beide locaties wordt u uitermate deskundig terzijde gestaan door onze klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers.

Om een auto te huren in Tilburg bent van harte uitgenodigd bij Bo-Rent!

Op de website en bij onze beide vestigingen kunt u ons gevarieerde wagenpark bekijken en een persoonlijke keuze maken voor een huurauto die past bij uw wensen en uw portemonnee. Samen met ons komt u er altijd uit. Wij houden er niet van om bij het auto huren in Tilburg de zaken moeilijker voor te stellen dan ze zijn. U zult aangenaam verrast zijn over de snelheid en efficiëntie waarmee wij u op weg helpen in een praktische auto die garant staat voor veel comfortabele en veilige kilometers! Bij vertrek krijgt u onze heldere huurovereenkomst en de officiële papieren van de auto mee.

Bij Bo-Rent een meer dan goede auto huren in Tilburg betekent altijd: goedkoop tijdelijk vervoer tegen de beste condities!