Verhuisbus huren in Amsterdam-Duivendrecht?

Een verhuisbus huren in Amsterdam-Duivendrecht is eenvoudiger dan u wellicht denkt. Vanaf uw laptop of eenvoudig via onze smartphone App kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment. Natuurlijk heten wij u ook van harte welkom op onze locatie.

Een verhuisbus huren bij Bo-rent de goedkoopste van Nederland

Of u nu een praktische verhuisbus komt huren, een handige vrachtwagen of personenauto, Bo-rent is de goedkoopste van Nederland. Op onze locatie in Duivendrecht bieden u tevens de mogelijkheid diverse extra's bij te reserveren tegen een schappelijke prijs, zoals bijvoorbeeld een traploop of een normale steekwagen, verhuisdozen en verhuisdekens. Hiermee bent u startklaar voor uw geplande verhuizing.

Voordelen van huren bij Bo-rent Amsterdam-Duivendrecht

In totaal heeft u de keuze uit drie Bo-rent vestigingen in Amsterdam. Bij alle drie vestigingen treft u de beste voordelen van huren, de beste service en heldere voorwaarden van Bo-rent. Onze locatie Bo-rent Amsterdam-Duivendrecht is gelegen op het industrieterrein Amsterdam Overamstel. Komende vanaf de A10 neemt u afslag S111. Langs deze weg vindt u  ons op de kruising met de Spaklerweg. Onze Bo-rent medewerkers zien u graag. In een mum tijd heeft u het huurcontract op zak en kunt u met uw verhuisbus op weg. 

Adres:

Spaklerweg 69
1114AE Amsterdam-Duivendrecht
T: 020-6656556     
F: 020-6631741
E: bo448@bo-rent.nl

MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW