Verhuisbus huren in Arnhem?

Een verhuisbus huren in Arnhem kan goedkoop en snel bij Bo-rent auto en verhuisbus verhuur. Wij hebben een groot aantal verschillende verhuisbussen beschikbaar in ons royale en overzichtelijke wagenpark. Wilt u een verhuisbus huren in Arnhem? naast kleine bestelbussen hebben we ook een grote variant verhuisbus met of zonder automatische laadklep.

Verhuisbus huren voor één dag, een kort of lang weekend ?

Bij Bo-rent Arnhem kunt u een verhuisbus huren voor één dag, een kort of lang weekend. Ook voor nog langere huurperioden van een week of zelfs voor 3 weken kunt u een verhuisbus, bestelbus of vrachtwagen huren.

In onze meeste verhuisbussen mag u rijden met rijbewijs B. Vanaf € 45,38 voor één dag huurt u al een verhuisbus bij Bo-rent. De huurprijzen zijn inclusief; 100 vrije kilometers voor één of kort weekend, 200 vrije kilometers voor een lang weekend. De verhuisbus is standaard WA-verzekerd. De WA- verzekering is tevens simpel uit te breiden met aanvullende verzekeringen.

De beste verhuispartner in Arnhem en omgeving

U zoekt de beste verhuispartner in Arnhem en omgeving? Dan bent u bij Bo-rent op de juiste plek. Bo-rent streeft ernaar om de goedkoopste verhuispartner te zijn en te blijven, want waarom zou een verhuisbus of vrachtwagen huren in Arnhem en omgeving heel duur moeten zijn?. Wij zeggen niet voor niets "Nederlands grootste is ook nog eens de goedkoopste.

Wij hebben met 67 vestigingen en 35 jaar ervaring genoeg kennis in huis om u altijd de weg op te sturen met eersteklas vervoer. Daarbij zijn we ook zéér goed bereikbaar in Arnhem en omgeving. Komend vanaf de A325 vindt u ons het op industrieterrein aan De Overmaat 55. Vanuit  Arnhem en de omgeving Velp, Duiven, Elst en Renkum zijn wij u graag van dienst bij Bo-rent.

Adres:

De Overmaat 55
6831AG Arnhem
T: 026-3271000
F: 026-3270356
E: bo422@bo-rent.nl


MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW