Verhuisbus huren in Hoogeveen?

Op zoek naar de mogelijkheden om een verhuisbus te huren in Hoogeveen? Bij Bo-rent krijgt u uiterst goede service, een zeer klantvriendelijke benadering en de laagste prijzen van Nederland. Bij onze vestiging in Hoogeveen kunt u snel en goedkoop een verhuiswagen, bestelwagen of bakwagen huren.

Eenvoudig een verhuisbus reserveren

Het reserveren van uw verhuisbus gaat simpel via internet, telefonisch of bij één van onze vriendelijke baliemedewerkers. Zij kunnen u professioneel adviseren over onze modellen verhuiswagens en welke voor u het meest geschikt is.

Praktische verhuisbenodigdheden reserveren?

Praktische verhuisbenodigdheden zoals verhuisdozen, steekwagens en een verhuisnet reserveert u al net zo eenvoudig met uw verhuisbus mee. U zult ervaren dat wij geen verborgen kosten hanteren. Na elke keuze ziet u wat de extra kosten zijn voor de door u geselecteerde opties. Zo heeft u altijd inzicht in de uiteindelijke prijs.

Heeft u grote en zware spullen die verhuist dienen te worden, dan is een verhuiswagen met hydraulische laadklep de oplossing. Deze ontlast uw rug bij het in- en uitladen. Wij hebben de royale Mercedes Benz Sprinter 21m3 en de Toyota Dyna 16m3 voor u klaar staan. Ook als ondernemer kunt u prima bij ons terecht. Voor het vervoeren van uw goederen heeft Bo-rent de praktische compacte Volkswagen Caddy met 3m3 laadruimte.  

Direct huren bij Bo-rent in Hoogeveen?

Direct een verhuisbus huren? Bo-rent in Hoogeveen is gevestigd aan de A.G. Bellstraat 2 op bedrijventerrein De Wieken ten noorden van de stad. Via de N374 heeft u snel aansluiting op de A28 richting Groningen of Zwolle. Vanuit de omgeving Zuidwolde, Dwingelo of Hollandscheveld bent u zo in ons filiaal in Hoogeveen.

Adres:

A.G. Bellstraat 2
7903AD Hoogeveen
T: 0528-233900
F: 0528-233901
E: bo403@bo-rent.nl

MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW