Verhuisbus huren in Rotterdam?

Verhuizing voor de boeg in Rotterdam of omgeving? Bij Bo-rent kunt u een goede en betaalbare verhuisbus huren. Onze autoverhuur werkt zeer eenvoudig en overzichtelijk zodat u te allen tijde precies weet waar u aan toe bent. Bij Bo-rent begrijpen we als geen ander dat een verhuizing niet tot uw dagelijkse bezigheden behoort. Wij helpen u graag aan een passende verhuisbus voor korte of langere tijd.

Zo werkt Bo-rent.nl

Verhuisbus huren? Op onze website of via de handige smartphone app van Bo-rent ziet u in een paar stappen ons uitgebreide wagenpark en kiest u een geschikte auto uit. Of u nu een Volkswagen Caddy of een grote Mercedes Benz kiest, bij elke auto ziet u 3 opties: Meer informatie, Snel berekenen en Reserveren. Bij elke keuze die u maakt ziet gelijk de extra kosten. Zo heeft u altijd inzicht in de uiteindelijke prijs.

Naast het gemak van online reserveren kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Bo-rent in Rotterdam. Wij zijn 6 dagen per week open en onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst met een goed advies en uitleg over de mogelijkheden. Het zal u verbazen hoe vlot een verhuisbus huren in Rotterdam geregeld kan zijn. Onze medewerkers zorgen er vervolgens voor dat de huurauto voor u klaarstaat op de door u gekozen dag.

Waar vindt u ons filiaal in Rotterdam?

U vindt Bo-rent op het bedrijventerrein De Spaanse polder aan de Matlingeweg 15. Het gebied ligt op de grens van Rotterdam en Schiedam. Door de ligging van het bedrijventerrein langs de snelweg A20 en vlakbij de A13 is onze vestiging met de auto vlot bereikbaar.
Matlingeweg 15.

Adres:

3044EV Rotterdam
T: 010-4375000
F: 010-4374600
E: bo406@bo-rent.nl

MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW