Verhuisbus huren in Sneek?

Verhuisplannen en nog geen transport geregeld? Uw verhuisbus huren in Sneek is zo geregeld. In Bo-rent vindt u de ideale partner als u op zoek bent naar deugdelijk tijdelijk vervoer. Wij staan voor optimale service, een klantvriendelijke benadering en de laagste prijzen van Nederland. Bo-rent is met meer dan 67 filialen al jarenlang de grootste autoverhuurder van Nederland en onze 35 jaar ervaring stelt ons in staat om u de beste verhuisbus te leveren.

Online reserveren of aan de balie

U reserveert eenvoudig een verhuiswagen op de duidelijke website van Bo-rent.nl. Langskomen of telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Sneek behoort eveneens tot de mogelijkheden. Als u aangeeft welke verhuisbus past bij uw wensen en uw financiële mogelijkheden, dan geven onze deskundige medewerkers graag advies welke verhuisbus u het beste kunt huren.

Of u nu een personenauto, kleine bestelbus of een grote vrachtwagen nodig heeft Bo-rent heeft het allemaal onder één dak staan. Van Volkswagen Caddy (3m3) tot en met Mercedes Benz Sprinter (21m3) met hydraulische laadklep en handige meubelpuntbak in de laadruimte. Voor alle auto’s heeft u aan een rijbewijs B voldoende en u krijgt per dag 100 km vrij rijden. Daarbij zijn al onze huurauto’s standaard WA verzekerd en past u simpel het eigen risico aan.

Verhuisbus huren in Sneek en omgeving

Onze vestiging van Bo-rent in Sneek vindt u net buiten de historische binnenstad aan de Lemmerweg 49 vlak naast de watertoren. Wilt u een verhuisbus huren in Sneek en komt u vanuit omgeving Joure, Nijland of Bolsward dan bent u via de A7 in korte tijd op onze vestiging.

Adres:

Lemmerweg 49
8608AA Sneek
T: 0515-560560
F: 0515-438291
E: bo441@bo-rent.nl
 
 

MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW