Verhuisbus huren in Utrecht?

Wilt u op een gemakkelijke manier een comfortabele verhuisbus huren?
Bij onze 2 Bo-rent vestigingen in Utrecht bent u gegarandeerd het voordeligste uit. Via onze website, smartphone app of op onze beide locaties kunt u het uitgebreide wagenpark bekijken.

Zowel zakelijk als particulier bent u bij ons aan het juiste adres als u transport zoekt voor uw inboedel of goederen. Wij zijn al 35 jaar de grootste verhuurfirma van Nederland waar u uiterst voordelig een bestelwagen, personenauto of een verhuisbus kunt huren.

Supervoordelig een huren bij Bo-rent

In Utrecht kunt u al vanaf € 45,38 een verhuisbus huren. Voor kleine spullen biedt de compacte Volkswagen Caddy 3m3 een uitstekende oplossing. Onze middenklassers zoals de Toyota Hi-ace 7m3 en de Mercedes Benz Sprinter 11m3 bieden genoeg laadruimte voor een inboedel van een kleine 1 kamer woning.

Met onze grootste bakwagens de Toyota Dyna 16m3 en de Mercedes Benz Sprinter 21m3 bent u voorzien van alle gemakken om de inboedel van een 3 kamer woning te verhuizen. De handige hydraulische laadklep ontlast uw rug tijdens het in en uitladen van al uw meubelen. Met alle huurauto’s rijdt u per dag 100km vrij en met een grotere verhuisbus zelfs 200km, als u deze voor een voordelig lang weekend heeft gereserveerd.

Snel op weg met uw verhuisbus in Utrecht en omgeving

Over het hele land verspreid, vindt u een groot aantal filialen van Bo-rent. Vanuit onze Utrechtse filialen kunt u snel op weg met uw verhuisbus. U vindt onze Bo-rent vestiging aan de Gageldijk 3 ten noorden van Utrecht bij tuincentrum Overvecht.

Adres:

Gageldijk 3, 33566ME Utrecht, 030-2662849 
 

MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW