ZOEKEN

print

Bomij

Met tientallen vestigingen op haar gebied de grootste van Nederland. Levert uit voorraad ruim 35.000 artikelen voor de bouwsector en de particulier, waaronder ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en machines. www.bomij.nl


Logo Van der Peijl Techniek

Techniek staat voor vooruitgang.
De technische wereld is dynamisch en innoverend.
De Van der Peijl Groep brengt de vooruitgang in praktijk met een breed, technisch leveringspakket, tweemaal daagse bezorging en voorraadbeheer. Voeg daarbij een moderne en strakke organisatie waar vakmensen werken aan vooruitgang en voor u, onze klant.

www.techniek.nl

Logo Tuincentrum Overvecht

Tuincentrum Overvecht is binnen de tuinbranche de grootste keten van tuincentra met eigen vestigingen. In onze eigentijdse tuincentra vind je niet alleen alles voor je tuin en terras, maar ook voor je huis en dier. Alles om je huis en tuin sfeervol aan te kleden onder één dak. Maak kennis met onze 4 werelden.

www.tuincentrumovervecht.nl

LifeStyle Home Collection

LifeStyle Home Collection is een toonaangevende retailer op het gebied van Home Living, Decoration, Furniture, Personal Care & Fashion. Met momenteel 19 winkels en 15 shop in shops in Nederland, een winkel in Antwerpen en meer dan 1000 verkooppunten verspreid over Europa, is LifeStyle Home Collection uitgegroeid tot een herkenbaar merk in de Home Living branche. www.lifestyle94.com


Devarana

Hernieuwde kennismaking bij Sauna - Thermen Devarana te ‘s-Hertogenbosch! De nieuwste sauna ontwikkelingen en een variëteit aan sfeerbelevingen. Een uniek concept dat van elk bezoek een belevenis maakt.

https://www.saunadevarana.nl

Ridderrode

Een geweldig saunacomplex te Santpoort-Zuid waarin vrijwel alle windstreken en sferen van onze aardbol vertegenwoordigd zijn.

https://www.saunaridderrode.nl

Logo Sauna Den Ilp

Sauna Den Ilp is een oase van rust in het Noord-Hollandse land. Gelegen op steenworp afstand van recreatiegebied Het Twiske, in het schilderachtige dorpje Den Ilp (niet ver van Amsterdam). Ingericht met natuurlijke materialen, geïnspireerd door de omgeving.

Sauna Den Ilp is een sauna van Lifestyle Wellness Resorts. Wij staan voor heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer. Onze sauna’s zijn ontworpen door liefhebbers, en dat voel je. Je komt er tot rust en je hebt er alle ruimte. Want bij ons draait alles om jouw dagje uit. 

www.saunadenilp.nl

Odijk

Odijk’s Handelmaatschappij met vestigingen in Schiedam en Antwerpen. ‘Wholesalers’ van marine-supplies, tools en hardware.

Schiedam: www.odijk.nl
 BMG Vastgoed

B.M.G. Vastgoed BV voor aankoop, verkoop, nieuwbouw, verbouw, onderhoud, verhuur van intern én extern vastgoed.