ZOEKEN

print

BO-RENT NIEUWSARCHIEF


15/05/2019

Bo-rent Utrecht is verhuisd

Bo-rent Utrecht is verhuisd per 15 mei 2019 naar onderstaand adres;

Bo-rent.nl Utrecht
Franciscusdreef 46
(achter Toolstation)
3565 AC Utrecht

05/02/2019

Bo-rent.nl Ypenburg maandag t/m vrijdag open vanaf 7.00 uur

Om u nog beter van dienst te zijn is Bo-rent Ypenburg per 11 februari elke doordeweekse dag vanaf 7.00 uur geopend. Zo kunt u met de machines van Bo-rent nog eerder op uw karwei aan de slag!

06/07/2015

Bo-rent Maastricht is verhuisd

Vanaf maandag 6 juli 2015 hebben wij onze nieuwe vestiging in Maastricht aan de Molensingel 17. Op deze locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn, dan dat u al van ons gewend was.

Vestigingsgegevens

29/06/2015

1000e Mercedes-Benz

Gomes Noord-Holland levert 1.000e Mercedes-Benz bestelwagen aan Bo-Rent

Afgelopen vrijdag bereikte de relatie tussen Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland B.V. en Bo-Rent B.V., al 35 jaar actief in de verhuur van auto’s, bestelwagens en materieel, een nieuwe mijlpaal. In de Gomes-vestiging in Hoorn werd namelijk de 1.000e Mercedes-Benz bestelwagen aan Bo-Rent afgeleverd. Gomes Noord-Holland is al meer dan 20 jaar Mercedes-Benz ‘hofleverancier’ voor Bo-Rent. De kwaliteit van dienstverlening én de betrouwbaarheid van Gomes zijn daarbij de belangrijkste factoren.

Gomes Noord-Holland en Bo-Rent hebben een unieke relatie, die al ruim 20 jaar duurt. Het geheim daarachter is opmerkelijk simpel: Gomes levert topproducten van Mercedes-Benz in combinatie met service van hetzelfde niveau. Dat komt niet uit de lucht vallen: familiebedrijf Gomes is al ruim 80 jaar actief in de personenwagen-, transport- en bedrijfswagensector met een visie gericht op totale mobiliteitsbehoefte. In die tijd heeft Gomes er met een dienstverlenende instelling en met zijn betrouwbaarheid altijd aan bij gedragen dat bedrijven in beweging kunnen blijven. En dat is niet alleen voor Bo-Rent reden om zaken te doen met Gomes, dat acht vestigingen in Noord-Holland heeft.

Een ruime keuze

Alleen dit jaar al breidde Bo-Rent zijn wagenpark uit met bijna 300 nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij Bo-Rent terecht voor onder meer Citan’s, Vito’s en Sprinters. Ook kan Bo-Rent inspringen op zeer specifieke wensen. Zo zijn er ook Mercedes-Benz Sprinter-modellen met een kraan- of kiepwagenopbouw beschikbaar. In totaal heeft Bo-Rent een wagenpark van ruim 3.000 voertuigen. De verhuurder is actief op 65 locaties. Ook kunnen Bo-Rent auto’s sinds kort worden gehuurd bij de 17 vestigingen van Overvecht Tuincentra. Met de topkwaliteit van Mercedes-Benz en de service en scherpe prijzen van Bo-Rent is dit dan ook een ideale combinatie. Andries Borgeld van Bo-Rent: “Wij zeggen niet voor niets ‘Nederlands grootste is ook nog eens de goedkoopste in Autoverhuur’.”

10/04/2014

Bo-rent Nijmegen is verhuisd

Donderdag 10 april 2014 is onze vestiging in Nijmegen verhuisd van de Weurtseweg 90 naar de Energieweg 40. Op deze locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn, dan dat u al van ons gewend was. Tevens kunt u hier binnenkort ook terecht voor de opslag van uw spullen bij onze Self Storage.

 

Nijmegen Energieweg 40  |  6541CX  |  Nijmegen  |  Telefoon: 024-3733223

 

04/02/2014

Bo-rent Self Storage Dordrecht

DORDRECHT - Bo-rent is sinds jaar en dag een allround verhuurbedrijf met 68 filialen door heel Nederland. In 2013 is er nieuwe tak aan de bedrijf toegevoegd, namelijk: Borent Self Storage. Dit jaar worden weer 2 nieuwe filialen geopend, zodat het totaal op 11 komt. De komende jaren zullen er nog meer nieuwe filialen worden geopend zodat er een landelijke dekking ontstaat.
De nieuwe Self Storage tak biedt alles wat nodig is om de extra spullen, voorraad en/of archief op te slaan, en dit tegen heldere voorwaarden en scherpe prijzen. Het filiaal in Dordrecht biedt verschillende mogelijkheden voor tijdelijke en langdurige opslag voor zowel particuliere als zakelijke huurders. Er zijn units beschikbaar van verschillende formaten; vanaf 4 tot 50 m3. Aangezien de Self Storage filialen gekoppeld zijn aan de reeds bekende Bo-rent filialen, kan Bo-rent de kosten zeer laag houden.
Alle Borent Self Storage filialen zijn nieuw gebouwd en voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologie. Met deze beveiligingstechnieken zijn ze vooruitstrevend ten opzicht van directe concurrenten. Tevens biedt Bo-rent op elke unit een alarm aan.
Naast de laagste prijs en een geavanceerde beveiliging is flexibiliteit heel belangrijk bij Bo-rent Self Storage. “Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn”, vertelt manager Patrick Arends. “Als een klant een grotere of kleinere unit wil, mag deze altijd overstappen naar een andere unit.

Bron: De Stem van Dordt (3-2-2014)

02/01/2014

BMG neemt grossiergroep Van der Peijl over

De aandeelhouders van de grossiersgroep Van der Peijl uit Goes (12 vestigingen in Zeeland, Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden) doen hun aandelen over aan BMG Holding uit Hoorn, de maatschappij die in ons land onder andere Bomij en Bo-rent onder haar vleugels heeft.

Met de overname van Van der Peijl breidt BMG haar activiteiten uit naar een voor deze holding nieuw marktsegment, namelijk automaterialen. Na de overname zal er geen splitsing van de automotive- en industriële activiteiten komen. Van der Peijl wordt als geheel voortgezet.

BMG wil de synergetische voordelen die er nu ten aanzien van de automotive- en industriële klanten zijn namelijk behouden. Daarnaast wil BMG investeren in een groeiplan voor Van der Peijl. BMG krijgt door de overname ook een aandeel in AD Benelux. Zowel de verkopende als de kopende partijen doen geen mededelingen over de overname en de overnameprijs. BMG wil de overname eerst netjes afronden en de nieuwe directie haar werk in alle rust laten aanvangen.

Website

18/06/2012

Alweer een nieuwe Bo-rent vestiging geopend

Vanaf 18 juni 2012 is ook ons nieuwe filiaal in Den Haag (Ypenburg) open. U vindt onze vestiging aan de Singel 73. Ook kunt u hier terecht voor de opslag van goederen bij Borent Self Storage.

Telefoon: 070-3030747
E-mail:       bo460@bo-rent.nl
 

04/06/2012

Bo-rent nu ook in Emmeloord

Vanaf 4 juni 2012 kunt u ook in Emmeloord terecht bij de goedkoopste van Nederland. U vindt onze vestiging aan de Randweg 30. Ook kunt u hier binnenkort terecht voor de opslag van spullen die u zelf niet kunt of wilt opslaan.

Telefoon:    0527-699739
E-mail:       bo445@bo-rent.nl
 

28/04/2012

Bo-rent Roermond is verhuisd

Vrijdag 27 april 2012 is onze vestiging in Roermond verhuisd van de Bredeweg 369-371 naar de Oranjelaan 802. Op deze locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn, dan dat u al van ons gewend was.

Wij zijn verhuisd.

19/01/2012

Nu ook SelfStorage in Dordrecht

Borent SelfStorage blijft vestigingen openen.

Ook in Dordrecht kunt u nu terecht aan de Vierlinghstraat 60 voor tijdelijke of permanente opslag van uw goederen. Al vanaf 2,5 m³ verwarmd.

Later dit jaar zullen er meerdere vestigingen worden geopend.

27/10/2011

Nieuwe SelfStorage-filialen geopend

In Amsterdam (Spaklerweg 69) en Groningen (Osloweg 143) kunt u nu ook terecht voor de spullen die u niet zelf kunt of wil opslaan. Flexibele meters opslagruimte direct beschikbaar. Al vanaf 2,5 m³ verwarmd. Tijdelijk of permanent. Voor bedrijf en particulier.

Ga hier naar de SelfStorage-site

19/10/2011

100 Toyota's voor Bo-Rent

Toyota levert vijftig nieuwe Yaris'en en vijftig Aygo's aan verhuurbedrijf Bo-Rent. Het portfolio van Bo-Rent omvat momenteel ongeveer 1.000 Toyota's, van de types Aygo, Prius, Yaris, Dyna en Hiace. De bedrijven werken al dertig jaar samen.

Het verhuurbedrijf is de eerste partij in Nederland die de nieuwe Yaris, leverbaar vanaf 2 oktober 2011, verhuurt.

Bo-Rent verhuurt vanuit enkele tientallen vestigingen in heel Nederland artikelen voor de bouwsector. Een tijd terug is de nieuwe divisie Autoverhuur opgericht, van waaruit Bo-Rent personenauto's en bedrijfswagens verhuurt.

"De keuze om Toyota te voeren in ons portfolio is een logische", zegt Andries Borgeld, algemeen directeur van Bo-Rent. "Het is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit. Toyota's vergen weinig onderhoud en hebben een hoge restwaarde. Niet voor niets voeren we al dertig jaar dit merk. Naast de bedrijfswagens zoals de Toyota Hiace en Dyna vroegen steeds meer klanten om personenauto's van dit merk. Dankzij de nieuwe overeenkomst kunnen we ze ook de nieuwste Toyota's bieden."

 

25/08/2011

Nu ook in Dordrecht

Op donderdag 1 september 2011 opent Bo^rent zijn nieuwe vestiging in Dordrecht.


Bo^rent Dordrecht
Vierlinghstraat 60
3316 EL  Dordrecht
Tel. 078-6170800
Fax. 078-6189793

 

17/02/2011

Mega-order 100 Mercedes Sprinters

Bo-Rent uit Hoorn heeft recentelijk de laatste Mercedes-Benz Sprinters van een order van honderd in gebruik genomen. Deze bestelwagens worden aan het assortiment van het verhuurbedrijf toegevoegd. Met de aanschaf verwacht Bo-Rent een passend antwoord te hebben op de tijdelijke vraag naar transportmiddelen van aannemers en particulieren.

Lees hier het hele artikel