Borent Assen
Aziëweg 19a
9407 TC Assen
Tel. 0592-344179
Fax. 0592-345711
Email bo473@bo-rent.nl

open-473

Auto huren Assen

Bent u een dagje uit in de hoofdstad van Drenthe? Assen is zowel voor een leuk dagje uit of voor zakelijke doeleinden een prima stad om in te vertoeven! Met de auto huren Assen service van Bo-Rent maakt u het extra leuk en comfortabel. U heeft geen omkijken meer naar uw vervoer, dankzij onze betrouwbare en voordelige huurauto's! Auto huren Assen is the vinden op de Aziëweg 19a 9407TC en u kunt ons telefonisch bereiken op 0592-344179.

Auto huren Assen, super goedkoop de weg op!

Bo-Rent heeft meer dan 35 jaar ervaring met autoverhuur, u kunt er van op aan, wij zijn écht de goedkoopste! U kunt uw keuze maken uit ons uitgebreide wagenpark en voordat u het weet zit u heerlijk comfortabel in uw huurauto! U kunt via onze website of via de app reserveren, maar u mag natuurlijk ook langskomen in één van onze filialen verspreid over Nederland.

Auto huren Assen voor particulieren en bedrijven

Assen is een prima uitvalsplek voor een leuk dagje uit, maar ook voor een zakelijke afspraak. Wist u dat Assen meer dan honderd rijksmonumenten telt? Die zijn het zeker waard om eens te bezichtigen. Ideaal natuurlijk als u auto huren Assen tot uw beschikking heeft en u zich per huurauto kunt vervoeren! Ook voor beeldende kunst en sport is Assen een prima stad om eens rond te kijken. Daarnaast kunt u met auto huren Assen uitwijken naar de nabij gelegen steden! Na gebruik van auto huren Assen levert u de auto net zo makkelijk weer Kies voor een goedkope en comfortabele huurauto, kies voor de auto huren Assen service van Bo-Rent!