Borent Groningen
Osloweg 143
9723 BK Groningen
Tel. 050-5412400
Fax. 050-5423090
Email bo471@bo-rent.nl

open-494

Auto huren Groningen

Groningen is een onwijs leuke stad om eens te bezoeken. U maakt het extra leuk met de goedkope auto huren Groningen service van Bo-Rent! Jawel, ook in het hoge noorden helpt Bo-Rent u aan een geschikte en betrouwbare huurauto voor

Auto huren Groningen, veel service tegen een spotprijs!

Bo-Rent is de specialist op het gebied van goedkope autoverhuur, wij hebben namelijk ruim 35 jaar ervaring. Daarnaast heeft u bij ons geruime keus uit ons uitgebreide wagenpark, uw favoriete auto zit er vast en zeker tussen!  Reserveren van de auto huren Groningen service kan ook via onze website.

Auto huren Groningen voor een gezellig en comfortabel dagje uit!

Groningen is een bruisende stad, zowel voor zakelijke gelegenheden als voor dagjesmensen. Er kan eindeloos worden gewinkeld en er is een ruim aanbod aan musea, theater en muziek. Ook imposante gebouwen zoals de 97 meter hoge Martinitoren zijn interessant om een keer te bezichtigen. Het is dan toch ideaal als u met de auto huren Groningen service al deze plekken kan bezoeken. U hoeft zich niet meer te bekommeren om uw vervoer, de auto staat klaar! Auto huren Groningen is een prima en betrouwbare service van Bo-Rent! U laat deze kans toch niet liggen, plaats nu uw reservering voor auto huren Groningen!