Verhuisbus huren in Assen?

Heeft u binnenkort een verhuizing van of naar Assen in uw agenda staan, dan zoekt u vast al op internet naar een goedkope verhuisbus. Niet moeilijk doen...Kom naar Bo-rent! Bij ons kunt u snel een goedkope verhuisbus huren in Assen. Wij garanderen u, dat u altijd verzekerd mag zijn van technisch goed onderhouden vervoer.

Als grootste autoverhuurder van Nederland met ruim 35 jaar ervaring in deze branche bent u bij ons voor het huren van een verhuisbus en onze andere bestelwagens echt het goedkoopst uit. Bij Bo-rent streven we er namelijk altijd naar de goedkoopste te zijn van héél Nederland.

Altijd de juiste oplossing

Of het nu kleine of grote spullen zijn, Bo-rent verhuisbus verhuur in Assen biedt net als onze andere vestigingen altijd de juiste oplossing in het vervoeren van woninginboedel en goederen. U reserveert de meest geschikte verhuisbus héél eenvoudig vandaag nog op onze overzichtelijke Website (24 uur per dag), per smartphone App, telefonisch of u komt langs aan de balie in onze vestiging in Assen. Onze vriendelijke zeer bekwame medewerkers kunnen u dan meteen van dienst zijn.

Op de website kunt u heel eenvoudig een snelle berekening doen en tevens kijken of de juiste verhuisbus beschikbaar is. In een oogopslag ziet u welk bedrag wij rekenen voor de verhuisbus en de extra kosten. Zo heeft u goed inzicht op de uiteindelijke prijs.

Regel snel een verhuisbus voor het allerlaagste tarief!

U vindt ons Bo-rent filiaal op het uitstekend bereikbare moderne bedrijventerrein Peelpark. Vanaf de A28 is Bo-rent Assen goed zichtbaar gesitueerd aan de Aziëweg naast het Willems Kanaal. Vanuit omgeving Eelde, Emmen, Beilen en Oosterwolde rijdt u al net zo gemakkelijk naar bedrijventerrein Peelpark. Een verhuisbus voor het laagste tarief, die keuze laat u toch niet liggen!

Adres:

Azieweg 19
9407TC Assen
T: 0592-344179
F: 0592-345711
E: bo473@bo-rent.nl
 

MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 22,50 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 37,50 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 55,00 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 65,00 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 80,00 per dag excl. BTW