Verhuisbus huren in Eindhoven?

Wilt u goedkoop een verhuisbus huren in de regio Eindhoven? Bij beide vestigingen van Bo-rent in Eindhoven hebben we altijd een passende personenauto of verhuiswagen voor u klaar staan.

Verhuizen is voor velen een stressvolle gelegenheid en dat snappen wij. Onze deskundige klantvriendelijke medewerkers in Eindhoven beantwoorden graag telefonisch of aan de balie al uw vragen rondom het huren van een verhuisbus.

Eenvoudig geregeld in enkele minuten

Bij Bo-rent leggen wij u graag uit hoe u binnen enkele minuten een verhuisbus regelt!

Op onze website hebben wij een overzichtelijk ‘anvraagformulier’. Hier kunt u binnen enkele minuten uw gewenste verhuisbus en huurperiode invullen.
Extra’s zoals spanbanden, verhuisdozen of een handig verhuisplateau reserveert u eventueel direct mee. Bo-rent heeft ook een superhandige smartphone app waarmee u al net zo gemakkelijk een bestelbus, verhuiswagen of aanhanger reserveert. Zo kunt u zelfs nog “last-minute” een verhuisbus regelen.

Wij werken bij Bo-rent enkel met moderne en goed onderhouden auto’s en verhuiswagens, welke altijd schoongemaakt en met een volle tank aan u meegegeven worden. Wij komen onze afspraken na, communiceren helder met onze klanten over de voorwaarden en leveren u scherpe prijzen zoals u van Bo-rent mag verwachten.

Goedkoop een verhuisbus huren in regio Eindhoven

Wilt u goedkoop een verhuisbus huren in regio Eindhoven? Kom dan naar Bo-rent! Wij zijn gevestigd op twee uitstekend bereikbare locaties. Bo-rent Eindhoven Oost ligt aan de Ruysdaelbaan 31 ten oosten van het centrum van de stad. Onze andere vestiging kunt u vinden aan de Meerenakkerweg 12 op Bedrijventerrein De Hurk. Vanuit beide richtingen op de A2 bent u snel op onze vestiging. 

Adressen: 

Ruysdaelbaan 31, 5613DX Eindhoven, 040-2373007
Meerenakkerweg 125652AV Eindhoven, 040-2552750

MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW