Verhuisbus huren in Groningen?

Wilt u een verhuisbus huren in Groningen, dan is Bo-rent uw partner voor geschikt transport van uw inboedel. Overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die wij u bieden. Wat u ook gaat verhuizen, wij hebben een passende verhuisbus, vrachtauto of bestelwagen voor u klaarstaan.

35 jaar ervaring

Stel u gaat een verhuisbus huren: Kies dan voor de service van Bo-rent. Wij hebben een overzichtelijke website en een smartphone app, waarmee u eenvoudig een verhuiswagen reserveert. Binnen 24 uur krijgt u een bevestiging. Bij ons Bo-rent filiaal in Groningen onze ervaren medewerkers u graag op weg met goed advies. De keuze voor een verhuisbus die past bij uw wensen en uw beschikbare budget is gauw gemaakt.

U kunt rekenen op 100% service van een zeer klantvriendelijke dienstverlening. Alle voertuigen van Bo-rent verkeren in perfecte staat van onderhoud. Uw verhuisbus is standaard voorzien van een WA-verzekering. Wij zorgen dat uw verhuiswagen grondig schoongemaakt voor u klaar staat, op de door u gewenste datum.

Verhuisbus huren bij Bo-rent in Groningen Oost

  • Bo-rent in Groningen Oost bevindt zich op bedrijventerrein Driebond. Onze filiaal is gelegen aan de Osloweg 143 op eeen goede zichtlocatie vanaf de A7.

Adres:

Osloweg 143, 9723BK Groningen, 050-5412400


  


MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW