Verhuisbus huren in Nijmegen?

Bij Bo-Rent kunt u altijd een passende verhuisbus huren in Nijmegen. Wij weten dat de prijs belangrijk is voor onze klanten. We streven er dan ook altijd naar het goedkoopste adres van Nederland te zijn waar u een personenauto, vrachtwagen, aanhangwagen of verhuisbus kunt huren.

Toch betekent dit niet dat we inleveren op kwaliteit. Al onze wagens zijn tot een paar jaar oud en worden perfect onderhouden. Het complete actuele aanbod van huurauto’s vindt u overzichtelijk op onze website.

Verhuisbus reserveren direct online, telefonisch of aan de balie

Een verhuisbus reserveren kan bij Bo-rent direct online, telefonisch of in onze vestiging aan de balie. Bo-rent in Nijmegen heeft een klantvriendelijk en deskundig team. Onze medewerkers helpen u graag als u nog vragen heeft omtrent een verhuiswagen huren.
Wanneer u de auto komt ophalen, kunt u het totaalbedrag inclusief de borg contant, via pin of creditcard afrekenen aan de balie.

Via onze website en de handige smartphone app kunt u supersnel en eenvoudig uw gekozen verhuisbus reserveren. Heeft u een grote verhuizing in uw agenda staan, neem dan één van onze grootste modellen verhuiswagens. De Toyota Dyna 16m3 en Mercedes Benz Sprinter 21m3 zijn voorzien van de handige hydraulische laadklep en daardoor uiterst geschikt. U ontlast uw rug en bespaart uzelf veel til en klimwerk.

Verhuisbus huren in Nijmegen en regio

Bo-rent zit op een goed bereikbare zichtlocatie aan de Energieweg 40. Deze weg, de S100 loopt door bedrijventerrein Kanaalhavens. Het is tevens de verbinding naar de nieuwe stadsbrug van Nijmegen en in tegenovergestelde richting naar de A73. In Nijmegen kunt u ook eenvoudig een verhuiswagen huren als u uit één van de plaatsen uit de regio komt, zoals Elst, Wijchen, Cuijk of Neder- en Overasselt. 

Adres:

Energieweg 40
6541CX Nijmegen
T: 024-3733223
F: 024-3886170
E: bo476@bo-rent.nl

MB Citan (3 m3)

MB Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota Hi-ace (7 m3)

Toyota Hi-ace
€ 39,26 per dag excl. BTW

MB Sprinter (11 m3)

MB Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met Laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met Laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW